Login
Shopping cart

Kraansystemen

Het leveren, installeren, onderhouden en inspecteren van bovenloop-, zwenk-, portaal-, onderhangende-, kolomkranen behoort ook to het leveringsprogramma van Mitari. 

 

Geheel op maat

Mitari kraansystemen zijn de ideale oplossing voor het lichter en ergonomisch werken op de werkvloer. Van 63 kg tot 10.000 kg en met uitladingen tot 12 meter kunt u veilig en ergonomisch werken door een simpele druk op de knop. Voor elk type te hijsen gewicht heeft Mitari het juiste kraansysteem, met concurrerende prijzen, betrouwbaarheid en lange levensduur. 

 

Vakkundig advies; wij denken met u mee

Elk project begint natuurlijk met goed advies op maat, elke situatie is anders en daar spelen wij natuurlijk op in door onze kraansystemen op maat te maken zodat u een veilige en ergonomisch verantwoorde werkplek heeft

 

Complete ontzorging

Mitari levert niet alleen de kraansystemen maar monteert, keurt, inspecteert, test en onderhoud ze ook. Daarbij wordt alles bijgehouden in het mitari.online certificaten systeem, zodat u altijd inzicht heeft op de huidige status van uw kraansystemen en hijsmiddelen. 

 

 

Wandzwenkkraan

De wandzwenkkranen van Mitari bestaan uit een wandconsole die met behulp van draadeinden of bouten gemonteerd kan worden op een wand, een aanwezige kolom of een andere vaste constructie. Tevens beschikt de wandzwenkkraan over een zwenkarm, welke zwenkbaar aan de console is gemonteerd.

Kolomzwenkkraan

De kolomzwenkkranen van Mitari bestaan uit een zelfdragende kolom gemonteerd op een montageplaat die vast zit op de vloer door middel van chemische ankers. Indien de vloer niet dik of sterk genoeg is kan dit opgelost worden door stortankers in het beton mee te laten storten. De kolom, opgebouwd uit geperste staalprofielen met tussenverbindingen, biedt een hoge mate van stijfheid en stabiliteit.

Zwenkkraan 360°

De zwenkkranen 360° van Mitari hebben we in 2 verschillende varianten, elektrisch & mechanisch. De naam zegt het zelf al: deze zwenkkraan kan 360° draaien. De zwenkkraan 360° elektrisch is voor capaciteiten van 1.000 kg tot 10.000 kg, met armlengtes van 2,00 tot 10,50 meter. De zwenkkraan 360° mechanisch is met een scharnier arm beschikbaarin de capaciteiten van 125 tot 500 kg, met armlengtes van 3,00 tot 7,00 meter

Mitari EN - Voorpag - betaalmethodes

Shopping cart

Wis filters

Filter

20200129 12:12:41 PC52False0FalseTrue0