Login
Quotation list
Shopping cart

Maatwerk

Mitari denkt met u mee en levert vakkundig advies. Naast onze standaard producten is maatwerk bij Mitari ook mogelijk. Neem contact op met ons!

  • Complete ontzorging
  • Vakkundig advies
  • Ruim 30 jaar ervaring


Mitari Hijstechniek is een all-in-one stop voor al uw te keuren onderdelen en dat betekent een keuze voor kwaliteit, lage onderhoudskosten en grote betrouwbaarheid.
U verhoogt niet alleen de productiviteit en efficiëntie binnen uw organisatie, maar volgt ook aantoonbaar de Arbowet en de Machinerichtlijn, waarin beschreven staat dat u uw hijswerktuigen minimaal 1x per jaar door een deskundige moet laten keuren.

Sinds 1990 zijn wij een begrip op het gebied van hijs- en hefproducten, keuringen, veiligheid, serviceverlening en vooral meedenken met de klant staat hoog in het vaandel.
Met een platte organisatie met relatief korte lijnen om de beste service te verlenen en de betere hijsproducten aan te bieden tegen concurrerende prijzen.
Om de kwaliteitszorg te waarborgen is het essentieel dat er een duidelijke koers voor de onderneming is uitgezet.

Onze doelstellingen zijn volledig in ons ISO 9001-2000 kwaliteitssysteem geïntegreerd.
Onze keur- en certificeercriteria worden volgens de EKH-richtlijnen uitgevoerd. Al onze uitvoerende medewerkers beschikken over een geldig VCA certificaat. Onze keurmeesters beschikken altijd over de laatste erkenningen die in de branche gelden.

Shopping cart

Quotation list

Clear filters

Filter

Cancel
Confirm
20211021 16:19:50 PC52False0FalseTrue220102