Maak kennis met de MKR 360° kettingtakels van Mitari

Bij hijsen en tillen is precisie en flexibiliteit cruciaal. Of men nu een professionele lasser, magazijnmedewerker of doe-het-zelver is, een betrouwbaar hijstoestel kan het verschil maken in efficiëntie en veiligheid. En dát is waar Mitari's nieuwe productlijn, de MKR 360° kettingtakels, in beeld komt. Deze innovatieve takels gaan verder dan traditionele kettingtakels en bieden ongekende veelzijdigheid voor gebruikers, waardoor ze in vrijwel elke situatie kunnen werken. Laten we dieper duiken in wat deze productlijn zo speciaal maakt.

Maak kennis met de MKR 360° kettingtakels van Mitari

De basis: Wat is een kettingtakel?

Een kettingtakel is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt voor het hijsen en verplaatsen van zware lasten. Traditioneel worden kettingtakels verticaal gebruikt en bediend, ze zijn perfect voor het tillen van objecten in een rechte lijn omhoog. Ze zijn te vinden in fabrieken, magazijnen, bouwplaatsen en tal van andere industriële toepassingen. Bij een kettingtakel is het belangrijk om te begrijpen dat het ontwerp en de werking ervan gebaseerd zijn op het heffen van lasten in verticale richting. De bediening is alleen verticaal mogelijk. Wanneer je een kettingtakel in een hoek gebruikt, wordt de belasting niet alleen omhoog getild, maar ook zijwaarts getrokken.

Om veilig gebruik te waarborgen, zijn er 360° graden kettingtakels ontworpen. Deze takels zijn ontwikkeld om een gebruiker de mogelijkheid te geven om onder verschillende hoeken de takel te kunnen bedienen zonder de veiligheid en functionaliteit in gevaar te brengen. Ze bieden flexibiliteit en stabiliteit bij het hijsen van lasten onder verschillende omstandigheden.

De revolutie: MKR 360° Kettingtakels, veilig in elke hoek

De MKR 360° kettingtakels van Mitari nemen de standaard kettingtakel en tillen deze naar een hoger niveau. Wat deze productlijn zo uniek maakt, is de mogelijkheid om in elke gewenste positie te werken, dankzij de 360° draaibare handkettinggeleider. Dit innovatieve ontwerp biedt gebruikers ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit bij het hijsen van lasten.

De voordelen van de MKR 360° kettingtakels:

  • 360° draaibare handkettinggeleider: De meest opvallende functie van de MKR 360 kettingtakels is de mogelijkheid om de bedieningsketting volledig rondom te draaien. Hierdoor kunnen gebruikers vanuit vrijwel elke positie werken, wat vooral handig is in krappe ruimtes of boven de last. Dit betekent dat u niet langer beperkt bent tot het werken in een rechte lijn omhoog.
  • Veiligheid en precisie: Dankzij de 360° draaibaarheid van de handkettinggeleider kunnen gebruikers de takel vanaf de zijkant van de last bedienen. Dit biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid en precisie. Het stelt gebruikers in staat om horizontaal te trekken of te spannen, en elimineert de noodzaak om zich in de gevaarlijke zone bij de last te bevinden.
  • Certificering: MKR 360° kettingtakels worden standaard met een certificaat geleverd, wat extra zekerheid geeft over de kwaliteit en veiligheid van het product.
  • Verschillende capaciteiten en hijshoogtes: We begrijpen dat elke hijsklus anders is, en daarom bieden we de MKR 360 Kettingtakels aan in verschillende varianten. Er is keuze uit takels met een Werklast Limiet (WLL) van 250, 500 of 1000 kg, en met hijshoogtes van 3 of 6 meter.
  • Direct leverbaar: Het beste van alles is dat de MKR 360° kettingtakels direct uit voorraad leverbaar zijn.

Toepassingen

De MKR 360° kettingtakels zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • In de bouw: Voor het hijsen van stalen balken, dakplaten, en andere bouwmaterialen.
  • In de industrie: Voor het monteren van machines, het verplaatsen van onderdelen, en het laden en lossen van vrachtwagens.
  • In de automotive: Voor het demonteren van motoren, het wisselen van banden, en het repareren van voertuigen.
  • In de magazijnen: Voor het orderpicken, het stapelen van pallets, en het laden en lossen van containers.
  • Thuis: Voor het klussen in de garage, het ophangen van zware objecten, en het verplaatsen van tuinmeubelen.

Technische specificaties:

  • Capaciteit: 250 kg, 500 kg, of 1000 kg
  • Hijshoogte: 3 meter of 6 meter
  • Haken: Wartelende boven- en onderhaak
  • Type: MKR360
  • Merk: Mitari
  • Norm: EN 12100-1/2

MKR 360°: Van verticaal naar horizontaal, zonder grenzen!

Mitari's MKR 360° kettingtakels bieden een revolutie in de wereld van hijsen en tillen. Met de 360° draaibare handkettinggeleider bieden ze ongekende flexibiliteit en veiligheid, waardoor gebruikers in vrijwel elke positie kunnen werken. Of er nu gewerkt wordt in een beperkte ruimte, boven de last, of zelfs horizontaal moet trekken of spannen, de MKR 360° kettingtakels maken het mogelijk. Op zoek naar een betrouwbaar hijstoestel dat aan alle eisen voldoet? Dan is de MKR 360° kettingtakel van Mitari de perfecte keuze. Waarom wachten? Bestel de takel nu en ontdek de toekomst van hijsen en tillen met de MKR 360 kettingtakels!

Gerelateerde producten

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.