Ontdek de eindeloze platte hijsbanden

Bij Mitari kun je ook lichtgewicht platte hijsbanden verkrijgen in tonnages van één, twee en drie ton. Vanwege de veilige aansluiting rond de last zijn de hijsbanden erg functioneel. Dit leidt tot zo min mogelijk schade aan de vracht. Wij leveren het hijsmiddel geheel naar jouw wens en met of zonder een EKH-certificaat.

Ontdek de eindeloze platte hijsbanden

Onze lichtgewicht platte hijsbanden hebben hoogwaardige kwaliteit verweven Polyester en zijn voorzien van productomschrijving in het label met het symbool van de fabrikant, werklast, lengte, CE-markering de gebruiksinstructies. Alle lichtgewicht platte hijsbanden voldoen aan de Europese kleurcodes en normen: EN 19492-1. Wij raden het aan om je hijsbanden goed op te bergen. Hiervoor vind je een opberg box in ons assortiment.

Technische specificaties

We laten je graag zien hoe je kwaliteit van Mitari in de eindeloze platte hijsbanden kunt herkennen en hoe je ze kunt gebruiken.

+ Voorzien van Europese kleurcodes;
+ Geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit verweven Polyester;
+ Werktemperaturen tussen de ca. -40°c + 100°C;
+ Rek bij max. werklast: ca. 2-3%;
+ Lengte-tolerantie: Nominale lengte ± 3%;
+ Markering: De hijsbanden zijn voorzien van een blauw label met het symbool van de fabrikant, de werklast, lengte, CE-markering en gebruiksinstructies;
+ Standard: EN 1492-1. 

Op de werkvloer

De eindeloze platte hijsbanden bieden eindeloze mogelijkheden als het gaat om hijsen en heffen met verschillende oppervlakten. Denk aan ronde, vlakken en onregelmatige oppervlakten. Controleer voor gebruik altijd de hijsbanden op beschadigingen en andere afwijkingen. Er zijn verschillende invloeden die uitwerking hebben op de hijsbanden en rondstroppen. De maximale WLL moet altijd in acht worden genomen. Voorkom onverwachtse situaties door niet af te wijken van het de getoonde werklasttabel.

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.