Ontdek de MFX Topschalm!

Op zoek naar een hijsketting met zo min mogelijk onderhoudskosten? Een ketting die je helemaal zelf kunt samenstellen? Wij kunnen je daarbij helpen. Sinds kort is de Mitari MFX topschalm bij ons beschikbaar. 

Ontdek de MFX Topschalm!

Met deze mogelijkheden van Mitari kun je al jouw gewenste materialen hijsen

De topschalm is direct verbonden aan een inkorthaak, waar de hijsketting mee in verbinding staat. Naast de mogelijkheid om te kiezen voor de voorloper, twee of viersprong heb je keuze om een veiligheidshaak, klephaak of een griplatch haak te laten monteren aan deze hijsketting. Deze samenstelling is geheel Grade 100 afgewerkt. Met onze mogelijkheden kun je al je gewenste materialen hijsen. Nog één voordeel van deze samenstelling: minder onderhoudskosten vanwege minder slijtage aan de genoemde onderdelen!

Kwaliteit

We innoveren onze producten en diensten continue, om jou een sterk en efficiënt product aan te bieden. Bekijk bijvoorbeeld alle onderdelen die wij in deze samenstelling gebruiken, deze zijn geheel Grade 100. (Doordat het geheel Grade 100 is, kun je met hetzelfde gewicht én afmeting van de samenstelling een hogere werkbelasting hanteren dan de gebruikelijke GRADE 80 uit de markt).

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.