Ontdek de nieuwe roestvrijstalen BigBag hijsevenaar voor het hijsen van bigbags

Big bags, ook wel bekend als FIBC's (Flexible Intermediate Bulk Containers), zijn essentieel in diverse sectoren voor het vervoeren van grote hoeveelheden materialen zoals puin, zand, en andere soorten ladingen. Om het hijsen van deze zware zakken te vergemakkelijken, introduceren we met trots onze nieuwste toevoeging aan het assortiment - de rvs BigBag hijsevenaar, ook wel bekend als hijstraverse.

Ontdek de nieuwe roestvrijstalen BigBag hijsevenaar voor het hijsen van bigbags

Waarom kiezen voor de rvs BigBag hijsevenaar?

Corrosiebestendigheid voor duurzaamheid

Een opvallende eigenschap van de rvs BigBag Hijsevenaar is de volledige corrosiebestendigheid. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is deze hijstraverse bestand tegen de uitdagingen van diverse omstandigheden en sectoren, zoals voedselverwerking, chemische industrie, landbouw, en afvalwaterbehandeling. Dit verlengt aanzienlijk de levensduur en maakt het een betrouwbare keuze voor langdurig gebruik.

Veilige werkbelasting van 2000 kg

Hoewel gemaakt van rvs, biedt onze BigBag hijsevenaar nog steeds een veilige werkbelasting van 2000 kg. Dit maakt het geschikt voor bedrijven die werken met grote hoeveelheden materialen, waarbij veiligheid van het grootste belang is. De klephaak aan beide uiteinden zorgt ervoor dat de lussen van de big bag stevig vastzitten, waardoor het risico op ongelukken tijdens het hijsen tot een minimum wordt beperkt.

Toepassingen in diverse sectoren

De veelzijdigheid van de BigBag Hijsevenaar maakt het een onmisbaar hulpmiddel in verschillende sectoren. Hier zijn enkele voorbeelden van toepassingen:

Voedselverwerking

In zuivelfabrieken en slachthuizen biedt de hijsevenaar een betrouwbare oplossing voor het hanteren van bulkhoeveelheden materialen, waardoor de efficiëntie van het proces wordt verbeterd.

Chemische industrie

In de papier- en verfindustrie bewijst de BigBag Hijsevenaar zijn waarde bij het transporteren van zware ladingen, waardoor een veilige en efficiënte verwerking mogelijk is.

Landbouw en afvalwaterbehandeling

Onmisbaar voor soepele operaties in de landbouw en afvalwaterbehandeling, biedt de hijstraverse een duurzame oplossing voor het hijsen van diverse materialen.

Efficiënt hijsen met type BBE.RVS

Onze BigBag Hijsevenaar, aangeduid als Type BBE.RVS, is specifiek ontworpen voor veilig en efficiënt hijsen van BigBags. Met afmetingen van 800 mm x 800 mm en een maximale werklast (WLL) van 2000 kg biedt deze hijstraverse de perfecte balans tussen kracht en compactheid. Het gebruik van roestvrij staal garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Voordelen van de BigBag hijsevenaar

1. Corrosiebestendigheid

Dankzij het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal is de hijsevenaar volledig bestand tegen corrosie, wat de levensduur aanzienlijk verlengt.

2. Veiligheid

Ontworpen volgens de hoogste normen voor veiligheid, zorgt de BigBag Hijsevenaar voor een stabiele en betrouwbare hijservaring, waardoor risico's tot een minimum worden beperkt.

3. Efficiëntie

Optimaliseer hijswerkzaamheden met de rvs BigBag hijsevenaar voor moeiteloze hantering van zware materialen zoals bouwafval, zand, bakstenen en grind.

De rvs BigBag hijsevenaar bied een duurzame, veilige en efficiënte oplossing voor bedrijven die werken met grote hoeveelheden materialen in verschillende sectoren. Investeer in kwaliteit en verhoog de productiviteit van hijsoperaties met onze hoogwaardige roestvrijstalen BigBag hijsevenaar.

Gerelateerde producten

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.