Service | Willems Boven-Leeuwen

Jaarlijks keuren we bij Willems Boven-Leeuwen honderden hijsmiddelen en hijsgereedschappen op locatie. Dit doen we met de mobiele trekbank, want op die manier beperken we het missen van de middelen en gereedschappen en kunnen de keurmeesters de spullen direct beproeven, onderhouden en certificeren. We spraken met Voorman Technische Dienst Geertjan over de samenwerking en zijn ervaringen met Mitari Hijstechniek.

Service | Willems Boven-Leeuwen

Constructieve partner in metaal
De organisatie is gespecialiseerd in alles wat met constructiewerk te maken heeft. Jachtbouw, windparken, leidingsystemen en machinebouw zijn onder andere de markten waarin Willems Boven-Leeuwen opereert. Al zo lang als Geertjan weet, komt Mitari langs. Hij werkt al ruim 31 jaar bij het bedrijf vlak aan de Waal. Voorheen in de jachtbouw en nu sinds een aantal jaren als Voorman Technische Dienst. “Toen ik deze functie kreeg, was er al langer een samenwerking tussen Mitari en Willems Boven-Leeuwen. In al die jaren dat ik hier zit, weet ik niet beter dan dat Mitari hier op de stoep staat.”

Hijsmiddelen
Geertjan: “De samenwerking verloopt heel goed. Je wordt goed geholpen, makkelijk en vaak ook heel snel. Laatst hebben we een verkeerde levering gehad, dat kan gebeuren natuurlijk. In de producten hadden we zelf al nummers gegraveerd, toch werden de geleverde artikelen teruggenomen. Ik vond dat echt heel netjes. Een bedrijf kan in een vergelijkbare situatie ook zeggen dat de verantwoordelijkheid bij onszelf ligt, maar dat was niet het geval. Voor ons is dat heel waardvol dat het op deze manier wordt opgelost.”

“In Mitari Online kan ik precies zien wat er allemaal gedaan is.”


Keurmeesters
Volgens Geertjan weten de keurmeesters die over de vloer komen goed wat ze moeten doen en dat werkt als een geoliede machine. “Jaarlijks komen ze met twee keurmeesters, waarvan er zeker één al ooit eerder bij ons heeft gekeurd. Die keurmeester weet dan precies wat er moet gebeuren en hoe het hier werkt. De klik vinden we erg belangrijk en af en toe een grapje maken met elkaar moet ook kunnen. Natuurlijk wordt er weleens bij andere bedrijven naar de prijs gekeken en misschien zijn er bedrijven waarbij de prijs lager ligt, maar bij Mitari weten we gewoon dat de service goed is. Als de mannen dadelijk klaar zijn met keuren, dan kan ik gelijk in Mitari Online zien wat er allemaal gedaan is. Dit maakt het erg overzichtelijk.

 

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.