Product niet in het assortiment? Geen probleem!

Ondanks de breedte van ons assortiment kan het zijn dat je voor een hijsklus komt te staan waar wij geen kant-en-klare oplossing voor hebben. Gelukkig bieden wij in specifieke gevallen ook maatwerk! Wanneer je op zoek bent naar een product dat je niet direct in ons assortiment kunt vinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs staan voor je klaar om mee te denken over de meest ideale, efficiënte en veilige hijsoplossing. We leggen je graag uit hoe het in 5 gemakkelijke stappen werkt.

Product niet in het assortiment? Geen probleem!

Stap 1: Neem contact op

Je loopt tegen een specifieke hijsklus aan waar je geen kant-en-klare oplossing voor kunt vinden. Neem contact op met een van onze adviseurs per e-mail of telefoon. Bespreek de hijssituatie en lever een ruwe schets aan met informatie over de maximale werklast, de afmetingen en de constructie. Kom je hier niet helemaal uit? Geen probleem, wij denken graag mee over de best mogelijke oplossing!

Stap 2: Wij doen de aanvraag voor jou

Nadat we alle informatie hebben ontvangen, nemen we contact op met de fabrikant. De keuze van fabrikant wordt afgewogen door te kijken naar maakbaarheid, kwaliteit, levertijd en prijs. Uiteraard willen we jou de meest gunstige oplossing bieden.

Stap 3: Je ontvangt een prijs en de voorwaarden

Zodra we contact hebben gehad met de fabrikant ontvang je een offerte met een prijs en de leveringsvoorwaarden. Nadat je hiermee instemt, wordt de bestelling verder in gang gezet. Hier hoef je niets voor te doen, wij regelen dit voor jou. Indien nodig, ontvang je ook een definitieve tekening van het artikel met specificaties.

Stap 4: Bestelling wordt doorgevoerd

Mochten er aanpassingen zijn, dan kan dit altijd opnieuw worden afgestemd. Nadat alles definitief is, wordt de bestelling direct geplaatst en zijn wijzigingen niet meer mogelijk.

Stap 5: Levering na afgesproken tijd

Nadat wij de levering hebben ontvangen wordt het artikel geassembleerd en getest in eigen werkplaats. Als alles in orde is, ontvang je een afhaalbericht of een track en trace-code bij verzending.

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.