Tips & Tricks | Aluminium portaalkranen nieuw in ons assortiment!

De extreem lichte portaalkranen van het merk Reid Lifting zijn vanaf nu in onze shop verkrijgbaar. Wat kan deze portaalkraan dat standaardmodellen niet kunnen? Daar vertellen we je graag meer over in deze tips en tricks. Als je op zoek bent naar een flexibel inzetbare portaalkraan die ook beter bestand is tegen corrosiegevoelige omstandigheden, dan zit je bij de aluminium portaalkranen van Reid Lifting wel goed!

Tips & Tricks | Aluminium portaalkranen nieuw in ons assortiment!

Specificaties

De Reid Lifting aluminium portaalkranen zijn ontworpen voor een snelle inzet. De modellen worden geleverd met een loopkat waar een topschalm aan verbonden is. Het unieke aan deze portaalkraan is dat er maar één persoon nodig is bij het monteren en demonteren. Bij dit proces hoeft er geen enkel soort gereedschap aan toe pas te komen. De portaalkraan is gemaakt om in verhoogde corrosieweerstand te functioneren, doordat de kraan na productie volledig is geanodiseerd. Wanneer er toegang moet zijn tot besloten ruimtes, bij reddingswerkzaamheden en hijswerkzaamheden is deze kraan een uitstekend hulpmiddel. Voor alle situaties inzetbaar!

Voordelen

De aluminium portaalkranen zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Het laagste model kan al functioneren op een hoogte van 1,8 meter tot een hoogte van 2,5 meter. Dit maakt de kraan flexibel inzetbaar. Door de verrijdbare wielen kan de portaalkraan gemakkelijk worden verplaatst en op een gewenste plek worden gepositioneerd. De draagbaarheid en de mogelijkheid om de kraan op te vouwen, maakt het transporteren en vervoeren van dit hulpmiddel geen enkel probleem.

Welke portaalkraan schaf ik aan?

De mobiele aluminium portaalkranen van Reid Lifting zijn beschikbaar in diverse tonnages en afmetingen. Kijk goed naar de werksituatie en de lasten die de kraan veilig moet gaan hijsen. Staat de gewenste WLL of de juiste afmeting er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kijken graag voor jou wat er mogelijk is. Benieuwd naar onze standaardmodellen? Neem een kijkje in de categorie portaalkranen.

Gerelateerde producten

 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.