Uitbreiding dienstverlening

Onze dienstverlening is uitgebreid op het gebied van werken op hoogte en in besloten ruimtes! Les hier wat wij voor jou kunnen betekenen om risico's te beperken en veilig werken onder de aandacht te brengen.

Uitbreiding dienstverlening
Werken in besloten ruimtes of met vaste systemen

Als leverancier en keuringsinstantie van onder andere hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en kraansystemen, staat veiligheid en service bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook heel belangrijk dat het kennisniveau van onze medewerker up-to-date is.

Vanuit klanten merken we dat de vraag naar werken in besloten ruimtes of met vaste systemen toeneemt. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben we besloten om ons dienstpakket uit te bereiden. Onze keurmeesters en monteurs hebben zich de afgelopen tijd hierin verder gespecialiseerd door middel van cursussen en praktijkervaring. 

De uitbreiding op dit gebied is een juiste keuze geweest. Dit blijkt uit de projecten die we kortgeleden naar tevredenheid hebben opgeleverd. 

Waarvoor kunt u nu nog meer bij ons terecht?
  • Installatie & Implementatie
  • Training & Opleiding
  • Service & Onderhoud
  • Oplossingen om het valgevaar te verminderen of uit te sluiten.
Installatie & Implementatie

Voordat we starten met installeren, ontvang je een projectbegroting, een ontwerptekening en indien nodig een risicobeoordeling. Vervolgens voeren we de opdracht uit volgens de planning die in overleg wordt afgestemd. Daarbij leven wij jouw richtlijnen nauwgezet na om overlast en de impact op de omgeving tot een minimum te beperken. Alle oplossingen zijn gecertificeerd en vervaardigd uit duurzame materialen.

Wij ondersteunen graag bij de implementatie van jouw veiligheidsbeleid. Door duidelijke richtlijnen te stellen, is iedereen op de hoogte van waar welke voorzieningen aanwezig zijn. Ook wordt duidelijk wanneer welke aanvullende maatregelen genomen moeten worden. Heldere kaders vergroten het veiligheidsbewustzijn en verlagen het risico op incidenten.

Training & Opleiding

Onderzoek toont aan dat als medewerkers en onderaannemers tijdig getraind worden, je het veiligheidsbewustzijn vergroot. Daarom bieden wij trainingen aan voor veilig werken op hoogte en in besloten ruimtes. Graag ondersteunen we bij het beperken van de risico's.

Service & Onderhoud

De wetgeving en fabrikanten schrijven jaarlijkse keuring en onderhoud voor bij valbeveiliging. Met een eigen gecertificeerd team voeren wij keuringen en onderhoud uit. Bijvoorbeeld voor gevelsystemen, dakrandbeveiliging, besloten ruimten en nog veel meer op het gebied van veiligheid.

Daarbij borgen we, middels gerichte trainingen, dat service & onderhoud volgens de geldende wet- en regelgeving, normen en voorschriften wordt uitgevoerd. Ankerpunten worden bijvoorbeeld aan een trekproef onderworpen en aanhaalmomenten worden gecontroleerd. Kleine onvolkomenheden, zoals onvoldoende voorspanning op een kabel en onvoldoende aanhaalmoment van bouten, worden direct verholpen.

Oplossingen

We streven ernaar om met de meest geavanceerde en duurzame producten in de industrie te werken. Daarom hebben we geïnvesteerd in sterke relaties met fabrikanten van de beste producten in de markt. Door uitsluitend leveranciers te selecteren die hetzelfde voor ogen hebben, kunnen wij ervan op aan dat de systemen die we voor onze opdrachtgevers installeren, altijd aan de geldende wet- en regelgeving en de hoogste normen voldoen.

Enkele voorbeelden waarvoor wij geschikte oplossingen kunnen bieden:

  • Dakrandbeveiliging
  • Valbeveiliging
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Trappen en Ladders
  • Looppaden
  • Gevelsystemen
  • Rope Access
  • Besloten ruimten
  • Maatwerk
 
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikservaring te bieden.