Bel ons direct:
0499-338000

Hijs- & Hefwerktuigen

Diverse hefwerktuigen zoals vatentrucks, heffende palletwagens, machineverhuizers. Hijswerktuigen zoals werkplaats kranen. Voor advies bel 0499-338000.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Diverse hefwerktuigen

Mitari levert een breed gamma hefwerktuigen voor diverse toepassingen. In palletwagens kunt u kiezen uit een palletwagen met weegfunctie, een heffende palletwagen en een elektrische hef palet truck. Al deze hefwerktuigen zijn voorzien van een CE certificaat en zijn robuust gebouwd. Veel aandacht is besteed aan gebruikersgemak. Zo is de heffende palletwagen voorzien van een Quick-Lift en past hij de daalsnelheid automatisch aan zodat objecten geen schade oplopen bij het neerkomen. De vatenpalletwagen kan vaten tot 250 Kg heffen tot een hoogte van 28 cm.


Hydraulische werkplaatskraan

Deze werkplaatskraan is inklapbaar en heeft ook een Quick-Lift systeem. Uitgevoerd met een overlastbeveiliging en bypass klep biedt hij een maximum aan veiligheid. Standaard is hij voorzien van een wartelhaak.


Machine verhuizer of meubel verhuizer

Een bijzondere plaats in ons gamma hefwerktuigen wordt ingenomen door de machine verhuizer of meubel verhuizer. Mitari levert een 2-tal van deze sterke machineverhuizers waarbij de ene een maximale werklast aankan van 600 Kg. De extra zware uitvoering kan werklasten tot 1.600 Kg heffen en transporteren.