Bel ons direct:
0499-338000

Lading Vastzet Systemen

Klembanden tot 300 Kg, spanbanden van 1.500 Kg tot 10 Ton, spankettingen en ladingbinders. Mitari levert alle lading vastzet systemen direct uit voorraad. Bel direct voor een scherpe aanbieding.

 

lading vastzetsystemen spanbanden Ladingbinders & spankettingen

Spanbanden

Ladingbinders &
Spankettingen



Alles voor het vastzetten van uw lading

Mitari levert diverse systemen en oplossingen voor het vastzetten van ladingen. Voor lichte ladingen kunt u eenvoudige klembanden gebruiken die functioneren tot een maximale last van 300 Kg. Voor het zwaardere werk zijn spanbanden een prima oplossing waarbij u de keuze heeft uit diverse werklasten variërend van 1.500 Kg tot 10.000 Kg. Ook leveren wij spankettingen en ladingspanners.


Spanbanden

De door ons geleverde spanbanden zijn verkrijgbaar in 3 werklasten oplopend van 1.500 Kg naar 5.000 Kg tot uiteindelijk 10.000 Kg. De spanband van 5 Ton is een veel gebruikte spanband die wij ook leveren met Ergoratel. De spanbandlengte varieert met de werklast. De 1.500 Kg spanband heeft een lengte van 6 meter, die van 5 Ton een lengte van 9 meter en de 10 Tons spanband is standaard leverbaar in 12 meter. Alle spanbanden zijn vervaardigd volgens NEN-EN 12195-2.


Lading vast zetten met ladingbinders en spankettingen

Om ladingen echt goed vast te zetten is een ladingbinder of ladingspanner een uitkomst. Voorzien van 2 verzekerde haken en een veilige uitdraaibeveiliging voldoet deze ladingspanner zeker aan uw verwachtingen. Daarnaast levert Mitari spankettingen van Grade 100 ketting. Deze spankettingen zijn uitgevoerd met 2 klephaken aan de uiteinden.


Direct uit voorraad, scherpe prijzen

Mitari is sterk in lading vastzet systemen. Dat vertaalt zich in een constante voorraad en een scherpe prijs. In spanbanden hebben wij vaak nog eens extra interessante aanbiedingen wanneer u bepaalde volumes afneemt. Vraag direct een prijs via 0499-338000.