Bel ons direct:
0499-338000

Pallethaken & Evenaars

Evenaars met draaibare klephaken. Leverbaar van 2 Ton tot 5 Ton werklast. Pallethaken met balansregeling in werklasten van 2 ton tot 3 Ton.

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Verstelbare hijsevenaars

Mitari levert hijsevenaars in diverse maatvoeringen en werklasten. Elke evenaar kan in werklengte afgesteld worden tussen bepaalde bandbreedtes. De kleinste hijsevenaar met een werklast van 2 Ton is verstelbaar in werklengte van 90 centimeter tot 2 meter. De grootste hijsevenaar met een werklast van 5 Ton is verstelbaar in lengte van 2,2 meter tot 5 meter. Ook voeren wij hijsevenaars van 3 en 4 Ton werklast met daaraan aangepaste instelbare werklengtes.


Pallethaken met balansregeling

Onze pallethaken zijn in hoogte verstelbaar met borgbare pennen. De balansregeling vindt of automatisch plaats middels een zelf balancerend verensysteem of door een te verplaatsen topschalm. De stalen vorken zijn afzonderlijk in breedte te verstellen. Bij elke pallethaak wordt een EKH certificaat geleverd.


Direct uit voorraad leverbaar

Normaliter zijn onze pallethaken en hijsevenaars direct uit voorraad leverbaar. Heeft u vragen over de juiste keuze van evenaar of pallethaak neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers via 0499-338000.