Bel ons direct:
0499-338000

Takels & toebehoren

Kies de handtakel voor uw hijsbehoefte. Kettingtakels tot 10 Ton, rateltakels tot 6 Ton. Handtakels met of zonder overlastbeveiliging. Altijd de scherpst mogelijke prijzen.
                         
                                  
     

Loopkatten

 

 

 

Balkenklemmen

 

 

 

Kettingtakels

     

Rateltakels

                               
                               
                               

 

 

 

Elektrische
kettingtakels 230 V

 

 

 

Elektrische
kettingtakels 400 V

 

 

 

Staaldraadtakels      

Lieren

                               
                               

 

 

 

Veerbalancer

 

 

 

 

 

 

 

 

       
     

 

 

 

 

 

 

 

 

         
                       

       

 

 

Handtakels van 250 Kg tot 10 Ton

Mitari levert handtakels voor diverse werklasten. Kettingtakels variëren in maximale werklast van 250 Kg tot 10.000 Kg, rateltakels lopen op van 250 Kg tot 6.000 Kg. U kunt alle handtakels laten uitvoeren met een kettinglengte naar voorkeur. Standaard worden de zwaardere handtakels uitgevoerd met overlastbeveiliging waarbij de kettingtakels een kettinglengte hebben van 3 meter en de rateltakels 1,5 meter kettinglengte.


Overlastbeveiliging standaard bij handtakels vanaf 750 Kg

Mitari heeft bewust gekozen om elke handtakel, rateltakel of kettingtakel, uit te voeren met een overlastbeveiliging. Overlastbeveiligingen zijn nog niet wettelijk verplicht, hoewel dat wel wordt verwacht. Toch heeft het gebruik van een overlastbeveiliging zoveel voordelen op het gebied van veiligheid, slijtage en reparatiekosten dat Mitari deze vanaf 750 Kg maximale werklast standaard levert. De afstelling van de overlastbeveiliging gebeurd handmatig in onze eigen werkplaats.


Altijd scherpe prijzen handtakels

Mitari is een van de grootste leveranciers van kwalitatieve handtakels in Nederland. Dat vertaalt zich in veel vakkennis en een relatief lage prijs voor handtakels. Vraag direct een offerte aan of bel voor prijzen of een advies voor uw situatie: 0499-338000.