Bel ons direct:
0499-338000

Valbeveiliging

Diverse producten voor valbeveiliging. Harnasgordels, veiligheidslijnen, valstopbeveiliging en complete valbeveiliging sets. Bel 0499-338000 voor de scherpste prijzen in valbeveliging.
                                             
                             

Harnasgordels

 

 

 

Veiligheidslijnen

 

 

 

Valblokken

 

 

 

Veiligheidshaken 
                         
                         
                         

Valbeveiliging Sets

 

 

 

Driepoot / Multisafeway

     

Ankerpunten

     

Opbergtassen

                         
                         
                          

Diversen valbeveiliging

 

 

 

 

 

 

 

         
                 

       

Valbeveiliging

Voor al uw hijs- en hefwerk en het werken op hoogte biedt Mitari een ruim aanbod in valbeveiligingsproducten. Alle valbeveiliging items voldoen aan de geldende wettelijke veiligheidseisen die vastgelegd zijn in EN-normen. Kwaliteit, veiligheid en service zijn altijd gewaarborgd bij Mitari. Wij hebben daarnaast ook oog voor een scherpe prijsstelling. Vraag direct een offerte aan of bel rechtsreeks met een van onze veiligheidsexperts via 0499-338000.


Van harnasgordels tot veiligheidshaken en lijnen

Ons assortiment valbeveiliging is enorm gevarieerd en uitgebreid. Naast individuele valbeveiliging items zoals harnasgordels, veiligheidslijnen, haken en valstopapparaten leveren wij ook complete sets in valbeveiliging. Heeft u vragen over de juiste toepassing voor uw situatie of wilt u direct een prijs weten, bel ons dan gerust op 0499-338000. Mitari levert welhaast alle valbeveiliging producten direct uit voorraad. Dat betekent dat u meestal binnen 24 uur uw bestelling mag verwachten.


Inspectie valkbeveiliging

Als erkend keuringsbedrijf voert Mitari ook de jaarlijkse keuring op valbeveiligingsapparatuur uit. Wettelijk wordt voorgeschreven dat alle persoonlijke beschermingsmiddelen gekeurd moeten worden. Harnasgordels en valbeveiligingsapparatuur is onderhevig aan deze wettelijke eisen. Bij Mitari kunt u direct uw jaarlijkse keuringen regelen.